Голям дървен пъзел "Сезони" - Комплект от 4 - Пролет, лято, есен и зима

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: 900000118

Тези красиви дървени пъзели изобразяват картини от четирите сезона. Състоят се от увеличаващ се брой части и имат здрава дървена основа с рамка с размер 40 x 40 см.

 

Пъзелите от серията "Сезони", посветена на темата за годишните времена, позволяват на децата да се потопят в игра, научавайки и разбирайки промените, настъпващи със смяната на сезоните.

 

Тези големи и красиво илюстрирани пъзели подтикват към оживени дискусии и помагат на децата да вникнат в особеностите на всеки един сезон. Със своята изкусна изработка и здравина, забавните образователни пъзели Educo подпомагат развитието на креативността и въображението, а също така и езиковите и говорни умения. Както всички останали пъзели Educo, тези висококачествени образователни дървени пъзели вдъхновяват критичното мислене и способността за решаване на проблеми чрез игра.

 

Холандската марка Educo създава един пъстър свят за учене чрез игра с предизвикателни образователни игри и играчки. Висококачествени и здрави, продуктите Educo потапят децата в ежедневни ситуации и им помагат да асоциират игрите с обичайните предмети от живота, превръщайки обучителния процес в симулация на естествената им среда.

 

Съдържание:

- 4 броя дървени пъзели: Пролет с 25 части, Лято с 36 части, Есен с 49 части и Зима с 64 части;

- Основа и рамка с размер 40х40 см.

 

109,00 лв. 76,30 лв.
Базова цена: 76,30 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
40 x 40 см
Материал
Дърво
Брой части
49, 64, 25, 36
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.