Голям дървен пъзел "Сезони" - Есен

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: 900000118-3

Този красив дървен пъзел изобразява есенна картина. Състои се от 49 части и има здрава дървена основа с рамка с размер 40 x 40 см.

 

Пъзелът е част от серията "Сезони", посветена на темата за годишните времена и позволява на децата да се потопят в игра, научавайки и разбирайки промените, настъпващи със смяната на сезоните.

 

Този голям и красиво илюстриран пъзел подтиква към оживени дискусии и помага на децата да вникнат в особеностите на есента. Със своята изкусна изработка и здравина, забавните образователни пъзели Educo подпомагат развитието на креативността и въображението, а също така и езиковите и говорни умения. Както всички останали пъзели Educo, този висококачествен образователен дървен пъзел вдъхновява критичното мислене и способността за решаване на проблеми чрез игра.

 

Холандската марка Educo създава един пъстър свят за учене чрез игра с предизвикателни образователни игри и играчки. Висококачествени и здрави, продуктите Educo потапят децата в ежедневни ситуации и им помагат да асоциират игрите с обичайните предмети от живота, превръщайки обучителния процес в симулация на естествената им среда.

 

Съдържание:

- Дървен пъзел с 49 части

- Основа и рамка с размер 40х40 см.

 

41,00 лв. 28,70 лв.
Базова цена: 28,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
40 x 40 см
Материал
Дърво
Брой части
49
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.