Голям дървен двуслоен пъзел "Музеят на динозаврите"

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: 900000075

Искате ли да посетите палеонтологичния музей? Открийте какви динозаври можете да видите отвън и вътре в музея! На пръв поглед този дървен пъзел изглежда съвсем обикновен, но когато децата махнат парчетата, с изненада ще установят, че отдолу има още един пъзел! Този дървен пъзел има 2 пласта, на които музеят на динозаврите се вижда както отвън, така и отвътре. Долният пъзел се състои от 64 парчета, а горният - от 36. Това прави пъзела по-предизвикателен за децата, защото е по-трудно да подредиш един пъзел върху друг. Двата пъзела са с еднакъв размер и периметър.

 

Освен, че е забавно за децата да подреждат пъзела, той стимулира развитието на говорните умения, способността за измисляне и разказване на истории и увеличава речниковия им запас. Децата може да разказват за динозаврите, за другите животни, които виждат и за самия музей! Децата посещавали ли са някога музей? Освен това, като подреждат два пъзела със сходен дизайн един върху друг, децата се учат да разграничават главните неща от второстепенните.  

 

Този пъзел е подходящ за деца на възраст от 4 до 6 години.  

 

Съдържание:

- Дървена рамка с размер 40 x 40 см,

- Дървен пъзел с 64 парчета,

- Дървен пъзел с 36 парчета.

66,00 лв. 42,90 лв.
Базова цена: 42,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
40 x 40 см
Материал
Дърво
Тегло
1,700 кг
Брой части
100
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.