Голям дървен дидактически куб с активности - Ферма, Tooky Toy

  • Марка: Tooky Toy
  • Кат. номер: TL728

Красив образователен многофункционален куб, който предлага разнообразие от забавления. Размерът на играчката улеснява дори малките деца да хващат лесно отделните елементи.От всяка страна на куба има различни активности за детето. На капака ще намерите голям лабиринт с три цветни метални пръчки (синя, червена и зелена), върху които децата ще движат различни по цвят и форма дървени фигурки. Тази игра ще тренира гъвкавостта на малките пръстчета и ще развие координацията и фината им моторика. На капака има огледало, за да бъде играта още по-интересна и забавна. 

 

На всяка една от страните на куба, децата ще откриват забавления, които ще развиват въображението и двигателните им умения:

  • Страна 1: Цветен лабиринт с животни. На тази стена децата могат да преместват животните от фермата по улеите. Котете, кучето, кравичката, пилето и овцата ще могат да обикалят фермата. Децата ще развиват съобразителност, фина моторика и координация на ръцете.
  • Страна 2: Цветна градина от зъбни колела. Тук децата ще се забавляват, докато въртят зъбните колела. Ще наблюдават как когато завъртят едно от колелата, всички останали ще започнат да се въртят. 
  • Страна 3: Часовник със стрелки
  • Страна 4: Девет дървени плочки, с които децата бързо ще научат цифрите до 9, а също така и да броят.

 

Горната част на кубчето може да бъде прибрана, като завъртите и вмъкнете вътре. Така играчката ще заема по-малко място, докато не се използва. Разполага с декларация за съответствие CE. Размерът на квадратната фигурка е 4 x 4 x 2 см.

134,90 лв.
Базова цена: 134,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
30 x 30 x 55 см
Материал
Метал, Дърво
Тегло
4 кг
Размер на опаковката
33.5 x 33.5 x 34 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.