Гео борд

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: 900000007

Геобордът е изобретен през 50-те години на миналия век от египетския математик Калеб Гатено. С помощта на гео борда може да се изследват, изучават и разбират понятия и принципи от планиметрията (равнинна геометрия), като равнинни фигури, геометрични трансформации (транслация, ротация, отражение), прави ъгли, конгруенция, площ, периметър. Гео бордът може да бъде използван още за разбиране, научаване и развитие на допълнителни понятия и умения като сходство, координация, броене, модели, класифициране, мащабиране, положение.

 

Целта е детето да създава фигури, като поставя ластиците на поставката и по този начин открива какво представляват периметърът, площта, различните ъгли и още много понятия. Детето може да използва картите с примери или да използва фантазията си, за да създава красиви форми и изображения.

 

Тази образователна игра подпомага развитието не само на математическите умения, но и на пространственото мислене и фината моторика.

 

 

Съдържание: 
- 1 дървено табло за игра с 25 дървени колчета (размер на таблото: 16х16см)
- 6 карти с примери, отпечатани и от двете страни (размер на картите: 16х16см)
- 80 ластичета в 4 цвята
- Красива дървена кутия за съхранение на комплекта с размер 34х19х6см.

Geo_Board_-_Product_Manual.pdf
89,00 лв. 75,65 лв.
Базова цена: 75,65 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
34 х 19 х 6 см
Материал
Дърво
Тегло
1.700 кг
Размер на опаковката
35 х 19.5 х 6 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.