Фигурограма

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E522231

Тази увлекателна игра подпомага развитието на пространственото мислене и креативността. Целта е детето да пресъздава изображенията, показани на картите със задания. Картите със задания са разработени така, че да се увеличава трудността. Когато детето усвои тази част от играта, тя може да бъде усложнена с помощта на огледалата: детето трябва да пресъздаде само една четвърт от изображението, като то ще бъде завършено в отраженията. С тази игра формите, моделите и пространствените връзки придобиват съвършено нова перспектива!

 

Съдържание:
48 пластмасови форми
18 пластмасови карти със задания
Пластмасово обезопасено огледало
Дървена кутия

 

Знайко казва: За да станеш добър математик, трябва да имаш добро пространствено мислене!

Figurogram_-_Product_Manual_5.pdf
119,00 лв.
Базова цена: 119,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
35 x 19 x 8 см
Тегло
2.700 кг
Тегло с опаковката
3.170 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.