Фигури за шах Cayro в дървена кутия, №3

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C092

Обичате ли да играете шах? Играете ли често? Губили ли сте фигура от комплекта?

 

Ако обичате да играете шахмат и сте загубили някоя фигура, това е комплект, с който ще можете да играете отново и да се наслаждавате на играта. Фигурите за шах могат да бъдат полезни на хората, които по някакъв начин са изгубили някоя фигура от своя комплект. Ако комплектът ви от пешки, офицери, коне, топове, цар и царица не е пълен, то можете да си вземете аксесоари за шах. Можете да си ги закупите и в случай, че старите фигури са ви омръзнали.

 

За да се превърне играта ви в още по-голямо удоволствие, ние сме селектирали изключително фино и прецизно изработени фигури, които създават наслада и радват сетивата, докато сте се отдали на логическото си мислене. Фигурите за шах позволяват на всеки от нас да прекара ценно време, отдаден на любим спорт, какъвто е шахът!

 

Знаете ли, че играта на шах е известна в съвременния си вариант още от 14-ти век? Можете ли да си представите колко хора са играли от тогава и колко са били очаровани? Истината е, че този спорт успява да стимулира умствената дейност при човека до много голяма степен. Всеки заслужава възможността да бъде срещнат отблизо с игра, каквато е шахът. Дайте шанс на своите любими хора да попаднат в ситуация, в която сами трябва да взимат решения, да мислят задълбочено, да градят стратегии, да бъдат наблюдателни, да подобрят своята концентрация.

 

Рамер на царя: 6,5 x 2,5 см.

27,90 лв.
Базова цена: 27,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер
Рамер на царя: 6,5 x 2,5 см
Материал
Пластмаса
Размер на опаковката
17 x 11 x 6 см
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.