Двувърхи маркери 3/6мм на алкохолна основа S.COOL, 12 цвята

  • Марка: S.COOL
  • Кат. номер: SC1507

Алкохолни двувърхи маркери в 12 цвята в удобна пластмасова кутия с дебелина на следата 3/6мм.

 

Независимо дали става дума за книжка за оцветяване или за шедьовър в процес на създаване, вашите произведения със сигурност ще заблестят с тези маркери!

 

Мастилото е на алкохолна база и изсъхва мoментално. Никога не позволявайте на мокрото мастило да развали работата ви отново! Рисувайте без петна, благодарение на бързосъхнещата формула на алкохолна основа.

 

Не губете време в търсене на правилния цвят! Цветно кодираните капачки предпазват накрайниците от изсъхване и ви помагат да намерите всеки маркер за миг. Като бонус, включеният в комплекта калъф за носене поддържа вашите маркери организирани и преносими - готови за всяко приключение за оцветяване!

 

Маркерите може да се използват върху пластмаса, стъкло, дърво, метал и текстил.

21,84 лв.
Базова цена: 21,84 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Брой части
12
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.