Двустранна настолна магнитна дъска с букви и цифри Woody

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90107

За всички ученолюбиви малки палавници имаме удоволствието да ви представим двустранната настолна дъска на Woodyland. От едната страна тя е бяла и магнитна, а от другата - черна. Можете да я използвате, както желаете.

 

На бялата страна на дъската можете да пишете с изтриваем маркер, там можете да редите различни магнити, да учите буквите, цифрите, животните. На черната дъска можете да пишете с тебешири. Така вкъщи можете да организирате "малко" училище.

 

В комплекта ще намерите и магнитни букви на английски език, магнитни числа от 1 до 20, както и основните аритметични знаци. И това не е всичко! С всяка дъска получавате комплект тебешири, изтриваем маркер и гъба.

 

Размерите на дъската са: 36.5 x 29.5 x 3 см.

29,90 лв.
Базова цена: 29,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
36.5 x 29.5 x 3 см
Материал
Дърво
Тегло
1 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.