Домино за ценители Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C045

Всеки един от вас е чувал за популярната по цял свят игра Домино. Това забавление успява да привлече вниманието, както на подрастващите момченца и момиченца, така и на техните родители. Според по-голямата част от майките и бащите, игри като домино, табла, шах, дама, са в състояние да стимулират изключително много мисловната дейност при децата, както и да подобрят качества като концентрация, координация, пространствено ориентиране, фокусиране и прочие.

 

 

Игра „Домино” – защо да зарадваме своите деца с такава игра?

 

Ако изпитвате някакви затруднения по време на играта, то бихте могли да си помогнете с инструкциите на игра, които са включени в комплекта.

 

Играта е подходяща за всички малчугани, които са на възраст над 6 години. В нея могат да се включат от 2 – 4 играчи, в зависимост от личните предпочитания на децата.

 

Материалите, използвани при направата, са издръжливи, безвредни и устойчиви на натиск. Играта на домино е в компактна кутия и лесно може да я носите със себе си.

13,90 лв.
Базова цена: 13,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Размер
5 x 2.5 x 0.6 см
Материал
Пластмаса, Смола
Размер на опаковката
18 x 6 x 4 см
Брой играчи
2, 3, 4
Брой части
28
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.