Домино пъзел Andreu toys - Животни

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: 16113

Искате ли да подарите на детето си едно различно домино? Искате ли да научите децата си да играят на класическо домино? Искате ли да подарите време за игра и забавление?

 

С това домино децата могат да играят както на класическо домино, така и на домино с животни. Когато го подредят, се получава интересен и красив пъзел. 

 

В комплекта има 28 парчета пъзел домино. Когато съчетаете половинките на животните, хоризонтално и вертикално ще създадете красив пъзел. Като обърнете плочките, можете да играете класическата игра на домино с точки.

 

Играта помага за разитие на фината моторика, сръчността, координацията око-ръка, общите двигателни функции, а също така и ще запознае вашето дете с различните животни. Към нея има удобна торбичка за съхранение. Размерът на плочките е 4 х 8 х 0,7 см.

41,90 лв.
Базова цена: 41,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Размер
4 х 8 х 0,7 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
21 х 16,8 х 7,2 см
Брой играчи
2, 3, 4, 6, 1, 5
Брой части
28
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.