Докторски комплект в текстилен куфар Woody - "Малкият доктор"

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90899

Този красив детски комплект от 16 части в удобно текстилно куфарче включва всичко необходимо, за да може детето ви да се превърне в истински лекар!

 

Играчката е изработена изцяло от екологични материали. Куфарчето е текстилно, а аксесоарите вътре са от дърво, текстил, пластмаса и хартия.

 

Съдържа лекарски слушалки, апарат за кръвно налягане, сестринска касинка, термометър, чукче, спринцовка, бинт, лепенки, рецептурник, рентгенова снимка, както и играчки-лекарства.

53,50 лв.
Базова цена: 53,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
25 х 28 х 7,6 см
Материал
Дърво, Метал, Пластмаса, Текстил, Хартия
Тегло
0,410 кг
Брой части
16
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.