Детско домино Cayro - "Пирати"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C878

С тази игра момчетата и момичетата, които не познават числата, ще могат да играят домино без проблеми, тъй като трябва само да съпоставят рисунките. Освен това на гърба на картите можете да оформите пейзаж с герои и да измислите история за най-опасните пирати и техните подвизи!

 

Играта е интересна и помага за развитие на логическото мислене. Може да се играе с 2 до 4 играчи.

 

Първо разбъркайте домино с лицето надолу върху игралната повърхност, след това всеки играч взема 7 плочки. Останалите са оставени с лицето надолу. След това се опитвате да съпоставите снимката на вашето домино с домино, което е на масата. Ако имате съвпадение, поставяте плочката си до другата.

 

Това е страхотна образователна игра, на която съвсем малки деца могат лесно да играят и да се забавляват. С нейна помощ малките откриватели ще се научат да разпознават различните картинки и да търсят еднаквите.

 

Размерът на плочката е 6 х 12 см.

20,90 лв.
Базова цена: 20,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
6 х 12 см
Материал
Дърво, Картон
Размер на опаковката
21 х 15 х 4 см
Брой играчи
2, 3, 4
Брой части
28
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.