Детски магнитен дартс Cayro - "Дъга"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C120

 

Детски магнитен дартс "Дъга" – желанието на всяко едно дете

 

Убедени сме, че всяко момченце и момиченце на възраст над 5 годинки си мечтае тайно един ден у дома да има дартс, благодарение на който да развива и подобрява редица умения, като концентрация, точност, координация и боравене с числата.

 

Правилата на играта не се различават от стандартните, което означава, че вие лесно можете да обясните на своите деца как да играят и каква следва да бъде крайната им цел. За да бъде забавлението пълноценно са напълно достатъчни и 2-ма играчи.


Играта съдържа:

  • магнитна мишена с диаметър 34.5 см;
  • 3 червени стрелички;
  • 3 жълти стрелички.
29,90 лв.
Базова цена: 29,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
Диаметър 34.5 см
Размер на опаковката
35 x 38 x 3 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.