Детски дървен касов апарат с баркод четец Lelin

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L40242

Да отвориш магазин е много лесно с касовия апарат на Lelin toys! Играчката има всичко необходимо за часове забавна игра - бутони, които се натискат, чекмедже, в което се слагат монетите и банкнотите, ПОС-терминално устройство, баркод четец и кредитна карта.

 

Напълнете кошницата с продукти и идете на касата! Там всеки продукт ще бъде маркиран, а вие ще платите с карта или в брой. Както в истински магазин!

 

Комплектът включва:

  • касов апаратат;
  • баркод четец;
  • пари за игра;
  • дебитна карта.

 

Ролевите игри помагат за развитието на децата, стимулират въображението и координацията на ръцете. Играчките насърчават децата да си измислят истории и сценарии, като имитират поведението на възрастните. Така те развиват социалните си умения и фантазията си, а освен това се учат на добри обноски и маниери.

44,90 лв.
Базова цена: 44,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
20 x 11 x 18 см
Материал
Дърво
Тегло
1 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.