Детска занимателна игра Cayro - "Партито на Том"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C832

Кое дете не обича да има рожден ден?

 

Днес е рожденият ден на мишката Том и неговите приятели му подготвят изненада. Поставете различните елементи и гостите за празника, преди да се появи Том. Ако той дойде малко по-рано, пуснете един балон, за да се забавлява и да играе с него и така ще имате време да довършите изненадата. 

 

Играта "Партито на Том" е много забавна. Тя успява да пробуди интерес както у малките откриватели, така и у техните родители. В комплекта са включени прецизно изработени фигурки на животни, като най-важната от тях е тази на мишката Том. Тази игра е едно изключително атрактивно и запомнящо се приключение, което да ви потопи в света на детските парти забавления, където светът е много по-шарен, добродушен и чистосърдечен.

 

За да извлечете максимума от тази игра, трябва да спазвате стриктно инструкциите, които производителят е посочил върху опаковката. Ние ще ви помогнем да не се лутате твърде дълго време, а да стартирате споделеното време с вашите деца.

 

Първото, с което трябва да започнете, е да подредите различните елементи и гостите на партито на Том, преди самият той да се е появил. В случай, че се появи по-рано, трябва незабавно да пуснете балон, с който да си поиграе, така че да имате време да се справите с изненадата. 

 

Играта е една от най-желаните и закупувани от родителите както на момиченца, така и на момченца. Тя успява да завладее съзнанието на представителите и на двата пола. Играта "Партито на Том" може да се превърне в част от развлеченията на вашите наследници по всяко едно време, в което сте решили да предизвикате усмивки на техните личица.

 

Основни характеристики:

  • Играта е предназначена за деца на възраст над 2 години;
  • Тя е подходяща за 2 до 4 души;
  • Една игра обикновено протича в рамките на 15 минути.

 

За направата на отделните елементи са използвани напълно безвредни материали.

49,90 лв.
Базова цена: 49,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Материал
Дърво, Картон, Плат
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.