Детска игра за ловкост и бързина Cayro - "Чаф Чоф"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C855

CHAF CHOF – играта, която всеки малчуган трябва да притежава!

 

ЧАФ ЧОФ  е игра за ловкост и визуална бързина. Хвърлете заровете и бъдете най-бързи в откриването на картата със същата комбинация от животни или цветове. Имате възможност да играете с цветове или изображения.

 

Тази игра е създадена не само да забавлява всички малки дами и подрастващи господа, но и да подобри техните пъргавина и скорост. Основната концепция се корени в това, че играчите следва да бъдат изключително концентрирани, да се ориентират максимално бързо в обстановката, така че да не пропуснат нито секунда от съществената развръзка.

 

От играчите се изисква да хвърлят заровете и да бъдат колкото се може по-бързи, така че да успеят за кратко време да открият картата, изобразяваща същите цветове и животни, каквито са на тяхната комбинация. Имате възможността да играете с цветове или форми.

 

Инструкциите включват и вариант за игра, предназначен за дечица, които са на две години или повече. За да могат най-малките да се възползват от тази игра, можете да направите някои адаптации:

  1. Можете да играеете само с един зар (този с шест различни страни, както и този с цветове) и всички участници трябва да вземат едновременно от масата всички карти, които имат поне един елемент, който съвпада. В този случай трябва сам да се събират карти и не се  използва действието „Чаф Чоф“.
  2. Можете също така да сложите по-малко карти на масата, т.е. вместо с 28, можете да започнете играта с 12 карти и да добавяте карти при следващите турове, когато детето подобри възможностите си.

 

Играта може да се адаптира и за специални образователни потребности. В игрите, в които използваме цветове, лицата страдащи от далтонизъм по принцип имат проблем да играят, следователно  в този случай ви предлагаме да играете винаги със заровете с изображения, без друга адаптация.

 

Играта се предлага с подробни инструкции на български език.

 

Играта съдържа:

  • 28 карти
  • 6 дървени зара
35,90 лв.
Базова цена: 35,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Материал
Дърво, Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
24 x 18 x 5 cм
Брой играчи
2, 3, 1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.