Детска игра Cayro - "Страната на пингвините"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C889

Игрите и забавленията са неизменна част от израстването и развитието на всяко едно дете. За да се чувства то щастливо и обградено от внимание, родителите внимателно трябва да подбират забавленията, които му предоставят. Важно е да насочат вниманието си към онези игри, които са балансирано съотношение между интересна и поучителна концепция.

 

Страната на пингвините е кооперативна игра, в която всички играчи трябва да спечелят срещу Снежното чудовище и да избягат от лавината. На остров Пингуина има опасност от лавина и Пингуи трябва да се спаси от там върху ледено островче, което ще го отведе до съседния остров. Но това не е толкова лесно, тъй като Снежното чудовище също живее на островаи ще се опита да го завземе, за да избяга.

 

 

Бъдете бързи и се измъкнете от лавината преди да ви достигне!

Играта стимулира мисленето, концентрацията, социалните умения и работата в екип, докато се забавлявате. Играта ще допринесе за подобряване на важни качества и умения, като концентрация, координация, подобряване на мисловна дейност, работа в екип, пространствено ориентиране и др. Ние от malchuigani.com вярваме, че родителите са онези, от които до известна степен зависи съдбата на децата. Именно поради тази причина ви предлагаме да се възползвате от днешното ни забавление, а именно играта "Страната на пингвините".

 

 

Страната на пингвините – защо да закупим тази игра

Това е една от най-атрактивните игри, според мнението на подрастващите момченца и момиченца. За разлика от множеството други забавления, предлагащи се на пазара, то тази игра успява да предостави нещо изключително важно на играчите, а именно сплотеност, кооперативна игра и общ стремеж за постигането на една конкретна цел.

 

 

По време на самата игра, играчите трябва да бъдат напълно убедени, че Пингуи достига айсберга, преди да е дошло самото чудовище и да го спипа в лавината. Предлагаме ви да следвате стриктно инструкциите, които да споделите с малчуганите у дома, така че те ясно да успеят да разберат в какво следва да бъдат изразени техните усилия и стремеж.

 


Играта се предлага с подробни инструкции на български език.

 

Комплектът съдържа:

  • 1 x игрална карта
  • 1 x фигурка „Пингуи“
  • 1 х фигурка „снежно чудовище“
  • 22 х плочки за придвижване
  • Зарче
  • Правила

 

 

 

31,90 лв.
Базова цена: 31,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Материал
Дърво, Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
25 х 25 х 5 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.