Детска дървена игра "Не се сърди човече" - Животни, Tini Toys

  • Марка: Tini Toys
  • Кат. номер: SKC5188

Не се сърди човече, позната в Европа като Ludo, е класическа игра, която се играе от двама-четирима души. Играта е с прости правила, но много забавна, което я прави подходящо забавление за цялото семейство.

 

Tini Toys предлагат оригинален вариант на класическата игра "Не се сърди човече" - с пионки животни. Играта е още по-забавна, когато играете с фигурите на любимите си животни - жабки, зайчета, бухалчета и мишлета.

 

Всеки играч избира по четири пионки от един и същи цвят и ги поставя в малките кръгчета в полето със същия цвят. Победител в играта е този, който пръв стигне с всичките си пионки-животни в централния триъгълник от неговия цвят.

 

Комплектът съдържа:

  • игрално поле;
  • четири дървени зелени фигурки - жабки;
  • четири дървени сини фигурки - зайчета;
  • четири дървени червени фигурки - бухалчета;
  • четири дървени жълти фигурки - мишлета;
  • дървено зарче.

 

Играта развива логическото мислене, съобразителността, наблюдателността и състезателния дух на децата. Успех и... не се сърди човече!

 

Размерът на игралното поле е 30 х 30 см.

34,90 лв.
Базова цена: 34,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Тегло
0.905 кг
Размер на опаковката
30.5 x 30.5 x 3.5 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.