Дъска с пирони Woody - "Коли"

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 91100

Играта "Дъска с чукче и пирони - Коли " е създадена специални за момченцата, които могат да конструират своите първи коли. Тя е интересен начин детето да научи цветовете и формите, да подобри фината моторика, концентрацията и координацията си, да развие въображението си като създаде свои собствени цветни картини.

 

Комплектът съдържа: 1 коркова дъска, 2 чукчета, 100 пирончета, 126 дървени форми, шаблони.

 

Дървените форми са с дупка, което максимално улеснява фиксирането им към дъската с пирончетата. Те са с различни цветове и размери, което дава възможност за създаване на различни по сложност фигури. Пирончетата са метални, съобразени с възможностите на детето.

 

Играчката е създадена от специалисти като са следвани стриктно всички изисквания за безопасност на артикулите за деца.

42,30 лв.
Базова цена: 42,30 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
31 х 21 см
Материал
Метал, Дърво, Корк
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.