Дъска с чукче и пирони Woody - Животът във фермата

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90701

Това е един интересен начин да провокирате детето си да научи повече за живота във фермата, да подобри фината си моторика, концентрацията и координацията си, да развие въображението си, като създаде свои собствени цветни картини на тема "Ферма". Ако чукчето на тате често попада в ръцете му, ето още една прекрасна възможност да го зарадвате!

 

Комплектът съдържа коркова дъска, чук, метални пирони и 44 броя различни елементи с живота във фермата. Дървените форми са с дупка, което максимално улеснява фиксирането им към дъската с пирончетата. Пирончетата са метални, съобразени с възможностите на детето.

 

Комплектът развива въображението, сръчността, логическото мислене, фината моторика, координацията око-ръка.

 

Играчката притежава сертификат за безопасност EN71.

21,90 лв.
Базова цена: 21,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
28 х 21 х 4 см
Материал
Метал, Дърво
Брой части
44
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.