Дървено влакче-сортер с човечета Galt

  • Марка: Galt
  • Кат. номер: 1005374

Цветното дървено влакче-сортер със симпатични човечета на английския бранд Galt Toys е една традиционна дървена играчка, която ще запознае малките Знайковци и Знайки с формите и цветовете.Целта на играта е децата да разпознават различните форми на дъното на всяко човече и да ги поставят на правилното им място. Докато се забавляват с техните нови приятели, малките деца ще научат нови неща и ще усъвършенстват нови умения.Дървеното влакче-сортер с човечета ще насърчи развитието на подрастващите деца - тази играчка е създадена, за да подобри фината моторика и координацията око-ръка.

 

Дървеното влакче-сортер с човечета е забавна детска играчка за активност - тя има лесни за хващане части, които малките ръчички да изследват с любопитство и интерес. Отделните вагончета на влакчето са свързани посредством магнити, така че вагончетата лесно могат да сменят местата си и играта да бъде още по-забавна.

 

Играчката е изработена от висококачествена и издържлива дървесина.

67,90 лв.
Базова цена: 67,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
32 x 11 см
Материал
Дърво
Тегло
0,320 кг
Размер на опаковката
13.5 x 33.4 x 10 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.