Дървено въртящо се дърво с активности Tooky Toy

 • Марка: Tooky Toy
 • Кат. номер: TKC561A

Уникална дървена играчка, подходяща както за игра в къщи, така и за детски градини и детски центрове и кътове за игра. Тя е нова и подобрена версия на стара любима дидактическа игра!

 

Сега с удобна въртяща се основа!

Раздвижете малките ръчички и пръстчета с това фантастично дърво на активността! Дървото е здраво и жизнено с различни зони на дейност.Тази образователна играчка включва различни активни дейности:

 • цветно прозорче с капак;
 • въртящи се зъбни колела;
 • лабиринт с  цветни мъниста;
 • сметало с мъниста;
 • часовник със стрелки
 • лабиринт с улеи и фигурки на животни;
 • въртяща се перка.

 

Играйте на пода или поставете на ниска маса. Играчката е разделена на четири секции за игра - повече от достатъчно място, което го прави подходящо за игра от няколко деца едновременно. Дървото се върти, така че децата лесно ще могат да играят с различните игри по него.

 

Дървеното въртящо се дърво с активности ще гарантира дълги часове забавна игра!

То е не само цветно и красиво, но и предлага разнообразие от активности. Докато играят, децата ще откриват нови и нови забавления, които ще развиват въображението, двигателните и фините им моторни умения. На всяка една от страните на дървената играчка, децата ще откриват нови любопитни забавления. Притежава декларация за съответствие CE.

124,90 лв.
Базова цена: 124,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
40 X 40 X 50 см
Материал
Метал, Дърво
Тегло
4 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.