Дървено роли с четири колички и платформа Woody

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90841

Всяко дете иска бърза писта за своите колички. С това дървено роли ще може да пуска количките отново и отново. Когато постави количката в началото, тя тръгва надолу и на всеки от етажите се премята и продължава по пътя си.

 

Децата, независимо от пола, харесват този тип играчки, тъй като са занимателни и провокират тяхното въображение, дават им възможност за творчество и експерименти.

 

Пистата е изработена от  дърво и пластмаса. Оцветена е в ярки и наситени цветове, които още повече успяват да подсилят удоволствието от играта. На върха има платформа, която се повдига и количките тръгват надолу по пистата. В комплекта ще откриете и 4 колички, които да спускате и да се радвате на движението.

 

С тази игра децата подобряват концентрацията, координацията между очите и ръцете, както и фините си двигателни умения.

 

Комплектът съдържа:

  • 1 писта с четири улея за пускане на количките;
  • 4 колични в различни цветове.
42,90 лв.
Базова цена: 42,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1.5+
Материал
Метал, Дърво, Пластмаса
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.