Дървени сензорни кубчета със звуци Andreu toys

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: 16112

Искате ли да подарите занимателна и образователна играчка? Искате ли децата да се научат да категоризират предметите по звук?

 

С тези сензорни кубчета децата ще могат да научат различни звуци и да подредят кубчетата по двойки според звука, докато се забавляват.

 

Играта включва 10 сензорни дървени кубчета със звуци. Сортирайте кубчетата по двойки и се научете как да различавате 5-те различни звука. 

 

Помага за разитието на слуха, фината моторика, сръчността, координацията око-ръка, общите двигателни умения, а също така и ще запознае вашето дете с различните форми и звуци.

 

Към играта е включена торбичка за удобно съхранение на кубчетата. Размерът на кубчето е 5 x 5 x 5 см.

61,90 лв.
Базова цена: 61,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1,5+
Размер
5 x 5 x 5 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
21 х 16,8 х 7,2 см
Брой части
10
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.