Дървена везна

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E522185

Дървената везна е чудесен математически образователен материал, който помага на децата да вникнат в концепцията за тегло на предметите, а освен това подпомага и сензорното им развитие, като позволява да изследват размерите и теглата на предметите и връзката между тях.

 

Детето може да сравнява различни предмети по теглото им, а също и да се опитва да ги уравновесява. По този начин ще се научи да описва какво се случва с везната и защо. С помощта на везната децата се научават да класифицират предметите като "тежки" или "леки", независимо от физическите им размери. Научават какво означава "по-тежко" и "по-леко".

 

По-малките деца научават, че всеки предмет има тегло, като теглата на някои предмети са различни, а на други - еднакви. Те с любопитство и интерес наблюдават как везната се накланя на едната или другата страна в зависимост от поставените предмети и как, когато сложим еднакво тежки предмети, тя се уравновесява.

 

Към везната може да бъдат допълнително закупени Тежести Educo.

 

 

Съдържание:
2 пластмасови контейнера с диаметър 15 см
Дървена везна

58,00 лв.
Базова цена: 58,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
46 х 39 х 13 см
Материал
Бук
Тегло с опаковката
2,040 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.