Дървена таблица за умножение Lelin

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L10279

Направете ученето на таблицата за умножение много забавно! Дървената таблица за умножение на Lelin представлява дървена дъска с рамка, в която в малки клетки са подредени сто броя кубчета, сортирани по цветове. Размерите на всяко кубче е 10 x 10 x 10 мм. 

 

Цифрите до 10, умножени по 1 са в първата колона, умножени по 2 - във втората колона и т.н. Всяка колона е с различен цвят. Отговорите на задачите са отпечатани на гърба на всяко кубче. 

 

Научете таблицата за умножение в процеса на игра - лесно и забавно! Подреждайте разноцветните кубчета върху дървената дъска и търсете логиката, намирайте мястото на всяко кубче, като отброявате квадратчетата отгоре-надолу и отляво-надясно. Например: Ако трябва да откриете кубчето на "6x3", отбройте три позиции наляво, а след това - шест надолу. Повтаряйте това действие с всички цветни кубчета. Оставете децата да го правят сами. Забавно е!

21,90 лв.
Базова цена: 21,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Размер
19.2 х 19.2 х 2.1 см
Материал
Дърво
Тегло
0.385 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.