Дървена образователна играчка, Lucy&Leo - Запознаване с геометрията

  • Марка: Lucy&Leo
  • Кат. номер: LL293

Образователната игра "Запознаване с геометрията" е чудесен начин да запознаете детето с различни геометрични тела, както обемни, така и двуизмерни. Всички части са различни по форма и цвят, което допълнително ще привлече любознателния ум на детето.

 

Комплектът развива умението за пространствено мислене. Също така в процеса на игра детето интегрира сложни математически знания.

 

Комплектът включва основа с жлебове, геометрични фигури с различни цветове и форми, карти със задачи с различна степен на трудност. Сгънете шаблонната карта по пунктираната линия и я поставете в жлеба в основата. Поставете геометричните фигури, така че да получите конструкция, съответстваща на двете проекции, изобразени на картата.

 

Комплектът включва:

- дървена основа с размери 16 x 16 x 1.5 см,

- 7 дървени геометрични форми в различни цветове,

- 11 двустранни карти с 22 задачи с размер 20 x 11 см.

26,40 лв.
Базова цена: 26,40 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
21 x 17 x 7 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.