Дървена настолна игра за памет - Пингвини, Lucy&Leo

  • Марка: Lucy&Leo
  • Кат. номер: LL234

Целта на тази игра е първи да събереш 6 пингвина върху своя айсберг - своята дървена плочка.

Скрий всички яйца под пингвините в средата на масата. Хвърли заровете и избери пингвин, който да повдигнеш. Ако цветът на яйцето под него съвпада с някой от цветовете от заровете - пингвинът е твой!

Играта обещава страхотна гимнастика за паметта на малките деца, както и весело приключение и много смях!

Играта е предназначена за деца на 3-4 години и може да се играе от 2-4 играчи.

Целта на играта е да тренира паметта на малчуганите и в същото време да е забавление за цялото семейство.

 

Правила:

Победител в играта е този играч, който пръв събере 6 пингвина с яйца върху своята дървена плочка. Ако никой от играчите не е успял да събере 6 пингвина, играчът, събрал най-много пингвини, е победителят. Ако всички играчи имат еднакъв брой пингвини, печели този играч, който е взел последния пингвин. 

Преди да започне играта, поставете по едно яйце под всеки пингвин и „разбъркайте“ пингвините в средата на масата. Всеки играч си взима една дъска с числа.

Започва най-младият играч и след това играчите се редуват по посока часовниковата стрелка.

Играчът на ход хвърля заровете и след това има два „опита“ да намери яйце в някой от падналите се цветове. Той повдига пингвините, така че и останалите играчи да могат да видят и, евентуално, да запомнят цвета на яйцата под тях.

Ако играчът намери яйце в „правилния“ цвят, той „печели“ яйцето и пингвина и ги взима върху своята плочка. Ако яйцето под повдигнатия пингвин не е в правилния цвят, играчът го захлупва отново. Наред е следващият играч.

Играчите не могат да местят пингвините по масата.

Играчът на ход може да търси яйца в определен цвят и под пингвините на плочката на друг играч. След това обаче той не може да вземе яйцето и пингвина на своята плочка. Идеята на това е например да се направи проверка - къде се намира  едно от двете яйца от даден цвят. Този ход се брои за "опит". Играч, който вече е взел пингвин и неговото яйце върху своята плочка, не може да ги "загуби". Също така, играчите не могат да разместват пингвините върху плочките си.

За по-напреднали (6 години+) : играчите могат да взимат яйца и пингвини не само от средата на масата, но и от плочките на своите противници.

 

Играта се състои от 12 пингвина с височина около 5см, 12 разноцветни яйца с височина около 2.5см, 2 зара с цветове, 4 плочки с дължина около 21 см. Всички части са изработени от дърво.

49,90 лв.
Базова цена: 49,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
25 x 24 x 6 см
Материал
Дърво
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.