Дървена мозайка с цветни топчета Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C8178

Пригответе си! Съсредоточете се! Вземете топчето и го поставете на мястото с правилния цвят.

 

Има 3 начина, по които да поставите топчето на правилното място: с лъжица, щипки или пръчки. Станете майстор и на трите. Играта има 10 шаблона, като 8 са попълнени и 2 са оставени, за да ги попълните сами.

 

Играта е подходяща както за самостоятелно забавление, така и да бъде споделена от няколко играчи. Тя спомага за развитие на фината моторика, координацията око-ръка и логическото мислене.

 

Тя е забавна и атрактивна. Ще успее да предизвика широки усмивки по лицата на децата. Единственото, което се изисква от тях, е да проявят търпение, концентрация и логическо мислене.

49,90 лв.
Базова цена: 49,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер на опаковката
22.5 х 23.5 х 6 см
Брой играчи
1, 2, 3, 4, 5, 6
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.