Дървена логическа игра Popular - "Бикове и крави"

  • Марка: Popular
  • Кат. номер: 92207

Тази дървена игра е прекрасен избор за всеки, който обича да играе настолни игри или търси начин да се забавлява с приятелите и семейството си. Това е класическа игра, която се играе от дълги години и е много популярна в цял свят.

 

Играта, позната у нас като игра на бикове и крави, се играе от двама души. Единият играч прави четири-цветна комбинация от пулчетата, а другият се опитва да я познае. Имате право само на десет предположения. Докато играете, вашият опонент ще ви напътства, като поставя бели пионки (крави) за правилно познати цветове и черни пионки (бикове) за правилно познато точно място.

 

Тази игра е прекрасен начин да прекарате времето си и да се забавлявате с приятели и семейство. Тя е чудесна идея за всеки, който търси игра, която да предизвика логическото му мислене и да го забавлява дълго време.

39,90 лв.
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
27.5 x 12.5 x 4 см
Материал
Дърво
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.