Дървена количка за прохождане с конструктор "Автомобил", Lelin

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L10338

Първите стъпки могат да бъдат лесни за овладяване. Тази количка помага на детето да се научи да ходи като на игра!

 

Четирите колела са здрави и с гумено покритие, така че количката може да се бута безопасно и тихо. Мястото за товарене е оборудвано с 30 цветни дървени блокчета, които детето може многократно да подрежда и бута, за да се създаде свои структури. Играчката насърчава креативността и двигателните умения на детето.

 

Красива, цветна и интерактивна играчка, която съчетава няколко активности. Дървената бебешка проходилка ще помогне на вашето дете при първите му стъпки. Децата на възраст над 1 година ще преодолеят кратки разстояния, като се хванат за дръжката, която ще им бъде стабилна опора.

 

Когато се уморят да ходят, децата могат да поиграят с цветните форми, включени в комплекта. Това ще подобри координацията на ръцете, логическото мислене и фината им моторика. Можете също да научите децата на основните цветове, както и да разделят и подреждат фигурите по цветове или по форма, развивайки способността им да категоризират. С дървената количка децата могат и просто да повозят любимите си играчки.

 

Комплектът съдържа:

  • Дървена проходилка с дръжка;
  • 30 цветни дървени блокчета.

 

Играчката е изработена от висококачествена естествена дървесина и е боядисана с безвредни бои. Частите са приятни на допир, колелата имат гумени ленти, което осигурява по-добре сцепление със земята и безшумна игра.

104,90 лв.
Базова цена: 104,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
46 x 32 x 40 см
Материал
Метал, Дърво, Гума
Брой части
30
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.