Дървена играчка мулти активности Vilac - Кухня

  • Марка: Vilac
  • Кат. номер: 8122
Открийте дървената мултиактивна кухня за игра от Vilac. Предназначена за най-малките, тази красива дидактическа кухня за игра предлага много изненади и разнообразни дейности - низанка с плодове, въртящ се часовник, отваряща се фурна...
 
 
Експериментирайте с всичко възможно и направете открития: подредете бутилка в сини нюанси, използвайте солницата-маракас, поставете рибата в съда за готвене и я сложете на котлона, след това отворете вратата на фурната, за да поставите вкусните сладкиши и "тик-тик", завъртете копчето, за да започнете да готвите... Ммм, ухае толкова добре! За да измиете чиниите, завъртете крановете и си поиграйте с водата... но кой се крие в мивката?
 
Размерът на кухнята е 27 х 9 х 25 см.
67,00 лв.
Базова цена: 67,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1,5+
Размер
27 х 9 х 25 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.