Дървена ЕКО кухня за градината Woody - "Розали"

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90206

Всяко дете, което обича да играе на готвач ще хареса тази кухня. Тя е интересна и безопасна, а то ще може въобръжаемо да пече, вари, пържи и сготви каквото пожелае. С тази кухня децата ще могат да приготвят безброй ястия и да се забавляват!

 

Дървената кухня на Woody е чудесна играчка за всяко момче или момиче. С нея децата могат да имитират истинско готвене. Комплектът ще осигури на всяко дете часове забавна игра. Кухнята има мивка, която може да се напълни и да се ползва, тенджерка, лъжица, бъркалка, черна дъска за писане с тебешир и други.

 

Тази детска кухня е лесна за сглобяване и всички необходими свързващи елементи са включени в комплекта. 

 

Компанията Woody създава висококачествени дървени играчки, като се обръща специално внимание на това те да са безопасни за децата и да насърчават развитието през различните етапи от живота. Играчките им помагат за развитие на моторни умения, добро обучение и психологическо развитие.

199,00 лв.
Базова цена: 199,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Тегло
7,55 кг
Размер на опаковката
42.5 х 80 х 10 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.