Дървена дженга Cayro, натурална, Гигант

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C157

Търсите интересна игра за вашето дете, която да развива търпението, сръчността и концентрацията му? Дървената дженга, натурална, Гигант на Cayro е перфектният подарък за него!

 

Класическата Дженга ви предизвиква да играете и да бъдете по-концентрирани. С тази игра забавлението е гарантирано! Дървената натурална дженга е с XXL формат, което я прави подходяща за игра в детски центрове, детски градини, а защо не и на двора?

 

Целта на играта е всеки играч да добавя по една част. След като наредите всички части, трябва да започнете да махате дървените плочки от кулата. Това трябва да стане много прецизно и внимателно, защото, ако съборите кулата - губите играта.

 

Тази гигантска кула е висока около 60 см и се състои от 54 дървени блока с размер на всеки блок 15 х 5 х 3 см. Играта ще стане любима, както на младите, така и на по-възрастните играчи! Тя ще възпита търпение и ще подобри двигателните умения и концентрацията на играчите. Тя е достатъчно голяма, за да могат около нея да си играят няколко деца наведнъж или цялото семейство.

107,90 лв.
Базова цена: 107,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
60 см
Материал
Дърво
Брой части
54
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.