Дървена детска кухня Woody - "Котета"

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 91781

Детето ви обича ли да си играе на готвач? Харесва ли му да се върти около вас в кухнята, докато готвите, миете съдовете и вършите домакинската работа? Искате ли то да развие своята обща култура и фантазия, докато си играе?Тази детска кухня е идеалното място за забавление за вашето дете! То ще остане доволно, а кухненският комплект за игра ще бъде прекрасен и много полезен подарък. Ще може и да покани приятели, за да играят заедно.Кухнята винаги е била интересно място за децата. С тази красива дървена кухня детето ще разполага със свое кътче, където необезпокоявано да играе и подражава на възрастните. Дървената кухня съдържа прозрачна отваряема фурна и разполага с разнообразни съдове за готвене и аксесоари. Изработена е от дърво и е оцветена в нежни цветове - розово и бяло, от напълно безвредни бои.

 

Всички малки почитателки на котета ще бъдат очаровани от изображението на едната врата! Детските кухни са не само забавни, но и учат децата на основните правила в кухнята, запознават ги с различните кухненски съдове и подобряват комуникативните им умения.

177,90 лв.
Базова цена: 177,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
58 х 31.50 х 68.5 см
Материал
Дърво, Пластмаса
Размер на опаковката
48 х 7 х 60.5 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.