Дървен танграм за четирима Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C851

Искате ли детето ви да развие своето логическо мислене? Ще се радвате ли то да подобри своята креативност? Обичате ли да се забавлявате заедно?

 

Чрез игра децата могат да развият своето логическо мислене и креативност. С този танграм могат да се забавляват сами или с приятели.

 

Играта е за до 4-ма играчи, с 3 нива на трудност. Хвърлете заровете и се опитайте да решите фигурата с нивото на трудност, което заровете ви показват. Най-бързият играч е победител.

 

В комплекта ще намерите 4 танграма, всеки в различен цвят, така че могат да играят до четирима играчи. Целта на играта е да решите пръв предизвикателството на Вашата карта.

 

Всеки играч трябва да изтегли  танграм и да хвърли зарчето. Цветът за зарчето ще покаже на играча нивото на трудност на предизвикателството, което трябва да бъде решено:

 

Зелен цвят – ниво 1
Оранжев цвят – ниво 2
Син цвят – ниво 3

 

Играчът, който най-бързо подреди своя танграм е победител. Ако играе само един играч, то той трябва да реши своето предизвикателство в рамките на времето, определено от пясъчния часовник.

 

Логическата игра Танграм за четирима е перфектен начин да научите децата си да бъдат по-съсредоточени, концентрирани, сръчни, да мислят логически, да спомогнете подобряването на тяхната креативност и въображение. Подарете им удоволствие и забавление, в което несъмнено ще се влюбят.

26,90 лв.
Базова цена: 26,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Материал
Дърво, Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
31,50 x 18 x 3 см
Брой играчи
2, 3, 4, 1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.