Дървен танграм Andreu toys - цветен, в метална кутия

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: CM002

Искате ли да развиете въображението на вашето дете? Обичате ли да му правите изненадващи подаръци?

 

Този дървен цветен танграм на испанската компания Andreu Toys ще осигури часове забавна игра на вашите деца. Целта на играта е да се подреди определена фигура, изобразена на картите. Фигурите, които създавате, трябва да съдържат всичките седем части. Частите трябва да бъдат поставени една до друга, но не е допустимо да се застъпват.

 

Играта не само провокира въображението на малките момченца и момиченца, но и има образователен характер, като спомага за развитие на пространственото им мислене. Дървеният танграм е чудесен начин да научите децата си да бъдат по-съсредоточени, концентрирани, сръчни, да мислят логически, да спомогнете подобряването на тяхната креативност и въображение.

 

Комплектът съдържа:

  • метална кутия;
  • 7 дървени части с различни размери и цветове;
  • 60 карти с изобразени 120 идеи за подреждане.
31,90 лв.
Базова цена: 31,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво, Метал, Картон
Размер на опаковката
17.2 x 12.5 x 3 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.