Дървен пъзел WoodMix, 130 части - Тигърче Тигрикс

  • Марка: WoodMix
  • Кат. номер: WM-2T-0001

Здравей! Аз се казвам Тигрикс и идвам от планетата Furry-Tale - приказно космата планета, която е в сянката на Юпитер. Там бях известен сред приятелите си със суперсилата, която притежавах - можех да разказвам нечувани и нерезказвани преди това приказки!

 

Но един ден, докато посещавах Земята, Великият повелител на скуката ми направи магия и раздроби силата ми на много, много малки парченца...

 

Вярвам обаче, че ти можеш да ми помогнеш да си възвърна силата - ще го направиш ли? Сглоби моите парчета и нека заедно да разказваме нови приказки!

 

Дървеният пъзел на WoodMix "Тигърче Тигрикс" е красив цветен дървен пъзел в дървена кутия. Изработен е от висококачествен HDF дървен материал с дебелина 3 mm. Всяко парче има уникална форма, което прави пъзела интересно и забавно предизвикателство за малки и големи.

59,00 лв.
Базова цена: 59,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
21 x 25 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
17 x 12 x 5 см
Брой части
130
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.