Дървен обучителен пъзел Tooky Toy - Дроби

  • Марка: Tooky Toy
  • Кат. номер: TL132

Представяме ви един страхотен обучтелен пъзел, който предлага на децата възможността да научат дробите под формата на игра.

 

Състои се от основа с изрязани в нея гнезда за четири кръга, оцветени в различни цветове. Всяко кръгче трябва да бъде сглобено от различен брой части, като на всяка част има надпис, обозначаващ конкретната дроб. С този пъзел децата ще учат, докато играят. 

 

Продуктът е изработен от масивна дървесина. Подходящ е за игра както у дома, така и на открито.

 

Играчките на компанията Tooky Toy се произвеждат по екологичен начин. Те отговарят на най-строгите международни стандарти за безопасност.

12,90 лв.
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1.5+
Размер
30 x 7.5 x 2.6 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
30 x 7.5 x 2.6 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.