Дървен логически пъзел-главоблъсканица Cayro - Цвете

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C692

Вярваме, че всеки родител иска най-доброто за своето дете и се стреми да му осигури възможно най-доброто забавление.

 

Този дървен логически пъзел-главоблъсканица е в състояние да превземе съзнанието на всяко дете на възраст над 6 години, а и не само!

 

Целта на колекцията от главоблъсканици на Cayro е да предизвикат вашето пространствено мислене и логика. Някои от тях трябва да бъдат разглобени на съставните си части и след това сглобени обратно в първоначалния им вид.

 

Не се оставяйте да бъдете заблудени от тяхната симетрия и да ги подцените - сглобяването им е едно истинско предизвикателство! Много хора на всякаква възраст намират успокоение, докато го държат в ръце и се опитват да разглобят, а след това с помощта на въображението си - да сглобят Цветето в първоначалния му вид.

 

С  помощта на дървения логически пъзел-главоблъсканица децата постепенно се научават да бъдат по-търпеливи, да проявяват воля, издръжливост, докато подобряват своята логика и памет.

 

Степента на трудност варира при различните модели и се обуславя от броя елементи и от сложността на разреза.

25,90 лв.
Базова цена: 25,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
11 x 11 x 10.7 см
Брой играчи
1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.