Дървен конструктор Luco от каучуково дърво, 42 части

  • Марка: Luco
  • Кат. номер: 2019_009

Конструкторът Luco е уникален с това, че дървените му части могат да се свързват помежду си. Така, само с 4 вида форми, децата могат да дадат свобода на въображението си и да създават безкрайно разнообразие от фигури – ракети, кораби, животни, летящи чинии, къщи и какво ли още не - които остават цели и готови за игра. 

 

Дървеният конструктор развива когнитивните умения на децата, креативността им, пространственото мислене, учи ги да разрешават проблеми.

 

Конструкторът се състои от 42 части:

- 10 дълги форми H

- 6 къси форми H

- 8 форми +

- 8 къси правоъгълни планки

- 10 дълги правоъгълни планки.

 

Конструкторът е изработен изцяло от каучуково дърво. Каучуковата дървесина е "остатъчен" продукт от производството на каучук - обикновено, след като каучуковите дървета достигнат до края на своя производствен потенциал, те се отсичат и изгарят. Luco Toys вдъхват нов живот на тази дървесина, като в същото време това прави производството на конструкторите напълно екологично.

 

Разработен е от двама холандски дизайнери и има съвсем лесна за възприемане концепция. Традиционните дървени конструктори се състоят от части, които се редят една върху друга, но не се захващат една за друга. Това ограничава възможностите за построяване на различни неща. А конструкторите, чиито части се захващат, обикновено са направени от пластмаса или метал. 

 

Така Luco предлагат дървен конструктор, чиито части се захващат една за друга. Имат 5 основни форми и неограничени възможности за построяване на животни, самолети, мостове, вятърни мелници... Всеки елемент е изработен от едно масивно парче дървесина, а не от 2 или повече залепени една за други части.

53,70 лв.
Базова цена: 53,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Каучуково дърво
Брой части
42
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.