Дървен дидактически куб Lelin

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L10170

Многофункционална образователна играчка, която ще осигури интересно и разнообразно забавление за вашето дете още в най-ранна възраст. От всяка страна на кубчето има различна игра за малкото дете.

 

 

Забавни образователни функции: 

  • Върху капака на куба има метален лабиринт, по който детето може да придвижва дървените фигурки. Много забавно и практично за гъвкавостта на малките пръстчета, координацията и фината моторика. Фигурките са с различни форми и цветове. На някои от тях има нарисувани картинки - бухалче, катеричка, пиленце, пчеличка, гъбка. 
  • На едната стена на куба е разположен въртящ се двустранен пъзел с четири елемента. От едната му страна има пеперудка, а от другата - пчеличка; 
  • На втората стена има забавен лабиринт - детето може да придвижва фигурките на жабката, пчеличката, катеричката, бухала и пилето; 
  • На третата стена има сортер с пет форми: кръг, квадрат, триъгълник, петоъгълник и цвете. На всяка е нарисувано симпатично животинче - калинка, жабка, пиле, пчеличка и бухалче; 
  • На четвъртата стена има четири зъбни колела, които се въртят.

 

 

Играчката ще подобри координацията и фината моторика на малките деца, ще възпита търпение, умение за концентрация и прецизност на движенията.

74,90 лв.
Базова цена: 74,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
20 x 20 x 37 см
Материал
Метал, Дърво
Тегло
2.030 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.