Дървен дидактически куб Lelin - "Вълшебна гора"

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L10350

Ако търсите дървена играчка, която да предлага много активности, то този дидактически куб е точно за Вас!

 

Дървеният дидактически куб "Вълшебна гора" на Lelin е многофункционална играчка, която ще осигури интересно и разнообразно забавление за Вашето малко дете. От всяка страна на куба има различно образователно занимание за детето.

 

Забавните и образователни функции на дървения дидактически куб на Lelin включват:

  • върху капака на куба има метален лабиринт, по който детето може да придвижва дървените фигурки. Много забавно и практично за гъвкавостта и фината моторика на малките пръстчета. Фигурките са с различни форми и цветове. На някои от тях има нарисувани картинки - листо, жълъдче и др.
  • 1-а страна на куба - въртящ се двустранен пъзел с четири елемента. От едната страна има пролетна горска картинка, а от другата - изображения на пеещо пиленце, слонче и дъждовен ден;
  • 2-а страна - забавен лабиринт, където децата ще могат да придвижват фигурите на зайчето и катеричката.
  • 3-а страна - сортер с четири форми: кръг, квадрат, триъгълник, листо. На всяка е нарисувано симпатично животинче - калинка, жабка, пиле, пчеличка и бухал.
  • 4-а страна - три зъбни колела. При завъртане на едното, останалите две също се въртят.

 

Играчката се предлага в красива кутия, подходяща за подарък.Тази образователна играчка за ранно развитие ще подобри координацията и фината моторика на малките деца, ще възпита търпение, концентрация и прецизност на движенията. Има декларация за съответствие CE.

64,90 лв.
Базова цена: 64,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
20 x 37 x 20 см
Материал
Метал, Дърво
Тегло
2 кг
Размер на опаковката
22.5 x 21.5 x 22.5 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.