Дървен 3D пъзел Andreu toys - "Скелет на крокодил"

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: 1232055

Детето ви обича ли да твори? Харесва ли да оцветява и сглобява? Иска ли да създаде собствен Крокодил?

 

Ако децата ви обичат да оцветяват и сглобяват, този комплект на Andreu toys е идеален за тях. С него те могат да създадат крокодил. Нека децата ви създадат сами допълнение към тяхната стая. Подходящ е и за начинаещи.

 

С този пъзел детето ви ще се почувства като археолог и създател на собствен крокодил. Комплектът е интересен и насърчава креативността, сръчността и въобръжението на децата. С него ще могат да създадат 3D крокодил, докато се забавляват. Дайте им възможност да оцветят, сглобят и залепят. Подходящ е за усвояване на техниката за работа с макети. Сътвореното от техните сръчни ръце може да се превърне в чудесно допълнение към всяка детска стая.

Сглобете и боядисайте скелет на Крокодил!Комплектът съдържа: 

  • Пластове от дърво,
  • Боя,
  • Четка за боя,
  • Лепило,
  • Абразивна хартия.
19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Размер
22.7 x 19 x 7.2 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
22.7 x 19 x 7.2 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.