Часовник - комплект за шиене и апликация Andreu toys - Горски свят

 • Марка: Andreu Toys
 • Кат. номер: 1220360

Имате нужда от ново украшение за вашата стая? Обичате да творите? Искате да се научите да шиете?

Този комплект за шиене на Andreu toys е идеален за начинаещите. Създайте сами часовник с горски животни и направете уникална своята дестска стая.

 

Комплектът е интересен и насърчава въобръжението на децата. С него ще можете да създадете часовник за детската стая, докато се забавлявате. Ще можете да зашиете някои от любимите горски животни, а именно бухал, таралеж, лисица, папагал, крокодил и пчела, на фона на горски пейзаж.

 

Подходящ е за усвояване на техниката за работа с филц. Сътвореното от вашите сръчни ръце може да се превърне в чудесно допълнение към всяка стая. Ще можете да закачите и да се наслаждавате на някои от горските животни, които собственоръчно сте създали!

 

Зашийте филцовите форми и създайте часовник. В комплекта са включени всички важни компоненти. Частите за шиене са предварително пробити, което позволява на малките майстори да ги обработват лесно.

 

Съдържание:

 • Филц,
 • Механизъм за часовник,
 • Връзка,
 • Въртящи се очи,
 • Пълнеж,
 • Конец
 • Игла.
19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
22.7 x 19 x 7.2 см
Материал
Метал, Текстил, Пластмаса, Филц
Размер на опаковката
22.7 x 19 x 7.2 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.