Cayro, Магнитни фигури, Приказен свят

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C876

Магнитните фигури от край време успяват да предизвикат истински фурор както у най-малките деца, така и при по-големите. Имаме удоволствието да ви представим една истински забавна и атрактивна игра, която се превърна с времето в най-търсената от родителите, опитващи се да зарадват своите малки съкровища.

 

Магнитни фигурки – какво представлява самата игра

Магнитните фигурки винаги са били предпочитани от децата. Те могат да се използват многократно, с тях могат да се подреждат различни сцени и красиви пейзажи от света на приказките. Малките момиченца ще се радват на приказни принцеси, а за момченцата в комплекта ще намерите магнитни фигури, с които да подредите сцени с пирати или животни.

 

Всеки един от отделните елементи е тестван за устойчивост и безопасност, което е ясно доказателство, че вашето дете няма да пострада по време на игра и забавление.

 

Магнитните фигурки са предназначени за деца над 3-годишна възраст. Благодарение на времето, което децата прекарват в подреждането на отделните части, те имат възможността да спомогнат развитието на изключително ценни и важни качества, като увеличаване речниковия запас, подобряване на концентрацията, зрителна памет, мисловна дейност и фина моторика.

 

Комплектът съдържа 35 части.

27,90 лв.
Базова цена: 27,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер на опаковката
21 x 15 x 4 см
Брой части
35
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.