Бебешка проходилка и количка за бутане с крачета 2 в 1 Lelin - "Пожарна"

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L10304

Тази проходилка на Lelin Toys съчетава три играчки в едно - проходилка, кола за бутане с крачета и дървен сортер. Тя е красива, дървена и интерактивна проходилка, която  е проектирана така, че малкото дете да може да се движи стабилно и удобно по време на първите си разходки. Дръжката е поставена на такава височина, че да улесни детето да ходи уверено.

 

Когато детето порасне и стане по-стабилно, пожарната кола може да се използва и по друг начин - детето може да седне върху нея и да се вози, като се избутва бута с крачетата си. А когато му омръзне и да се вози, е време за игра! От двете страни на камиона има по два отвора, в които детето може да сортира и поставя различните форми: кръг, квадрат, триъгълник и петоъгълник. Всяка от формите е с различен цвят.  Формичките падат в каросерията. Върху кабината има две зъбни колела, с които детето също може да играе.

 

Седалката на покрива на каросерията на камиона може да бъде повдигната и там могат да се натоварят играчки и различни "съкровища". Дървената проходилка - пожарен камион може да се използва както по време на разходка, така и у дома. Превозното средство е изцяло от дърво и е оцветено с безопасна, нетоксична боя. Пожарната кола е опакована в цветна и красива кутия и може да бъде чудесен подарък.

 

Височина от земята до дръжката на количката - 48 см.

114,90 лв.
Базова цена: 114,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
42 x 23 x 32 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.