Бебешка играчка "Happy World" Johntoy - Кула от топки от биопластмаса

  • Марка: Johntoy
  • Кат. номер: 22285

Тези сглобяеми топки са толкова забавни! С тях може да се играе по няколко начина. Детето може да събере отделните части две по две, като ги напасне по големина, и да си направи 4 топки. След това може да построи кула от тях.

 

Освен това, детето може да подреди полусферите една в друга по големина по два начина - или като сглобени топки една в друга, или като "купички" с отвора нагоре.

 

Когато порасне, детето може да се ориентира за правилната подредба и по числата от 1 до 8, изписани на дъното на всяка "купичка". Номерът на всяка купичка кореспондира с малките дупчици с различна форма върху основата й. 

 

Тази играчка е полезна за развитие на моториката и координацията око-ръка. Учи децата да разпознават цветовете и да сравняват големината на отделните части.

 

Височината на подредената кула от 5 топки е 35 см.

18,90 лв.
Базова цена: 18,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
35 см
Материал
Биопластмаса
Размер на опаковката
11 x 11 x 25 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.