Бебешка дрънкалка за китка Galt - Лъвче

  • Марка: Galt
  • Кат. номер: 1005233

С появата на малкото съкровище у дома родителите все по-често започваме да се замисляме относно това какво да му купим, така че да подсилим неговите любопитство, интерес и моменти на наслада.

 

Бебешката дрънкалка за китка "Лъвче" е точно това, от което се нуждае всяко току-що появило се на бял свят съкровище.

 

Приветливият лъв позволява да се увие удобно около малката ръчичка на вашето бебче, така че то да чува нежните, дрънкащи звуци, докато опознава формите и се любува на свежите и ярки цветове, с които е изпъстрена играчката.

 

Бебешката дрънкалка може да се пере в перална машина, което автоматично гарантира безопасна и здравословна среда за най-малките съкровища. Материалите, от които е изработена, са безвредни и съобразени с нуждите на новородените, така че при попадане в устата, бебчето ви остава защитено. В процес на никнене на зъбките бебето ви може да се успокоява, докато дъвче играчката. Цветните елементи ще изпълват деня му с наслада и добро настроение.

 

Подарете на детето си бебешката дрънкалка за китка "Лъвче" и с наслада наблюдавайте как малките му ръчички и очички ще опознават света и случващото се около него.

 

Играчката е подходяща за бебета и новородени.

39,90 лв.
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
0+
Материал
Текстил, Гума
Размер на опаковката
240 x 165 x 100 мм
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.